Jan Cimický - Host: psychiatr Jan Cimický • mujRozhlas : A ve finále to ti kluci slyší.

A taky hráčem, který začíná střílet góly. V neděli večer vstřelil pardubicím při triumfu 4:2 hned dva. O pár měsíců později je martin minčev členem základní sestavy. A ve finále to ti kluci slyší. Hráčem, který je pro spartu velice platný.

Já tady s kluky předtím nebyl, ale jirka, ač je mladý trenér a v lize nováček, umí věci dobře pojmenovat. Havel by dneska stál za prd, jeho lidem se hodilo, že
Havel by dneska stál za prd, jeho lidem se hodilo, že from cms.parlamentnilisty.cz
Řekne na rovinu, jestli hrál dobře, nebo špatně, tak to má být. Trpělivost sportovního ředitele tomáše rosického i jeho kolegů. V neděli večer vstřelil pardubicím při triumfu 4:2 hned dva. A ve finále to ti kluci slyší. Hráčem, který je pro spartu velice platný. Já tady s kluky předtím nebyl, ale jirka, ač je mladý trenér a v lize nováček, umí věci dobře pojmenovat. O pár měsíců později je martin minčev členem základní sestavy. A taky hráčem, který začíná střílet góly.

V neděli večer vstřelil pardubicím při triumfu 4:2 hned dva.

Nebere si servítky, jestli je to dvacetiletý kluk, nebo je mu 35. V neděli večer vstřelil pardubicím při triumfu 4:2 hned dva. A taky hráčem, který začíná střílet góly. A ve finále to ti kluci slyší. Řekne na rovinu, jestli hrál dobře, nebo špatně, tak to má být. O pár měsíců později je martin minčev členem základní sestavy. Hráčem, který je pro spartu velice platný. Trpělivost sportovního ředitele tomáše rosického i jeho kolegů. Já tady s kluky předtím nebyl, ale jirka, ač je mladý trenér a v lize nováček, umí věci dobře pojmenovat.

A ve finále to ti kluci slyší. V neděli večer vstřelil pardubicím při triumfu 4:2 hned dva. A taky hráčem, který začíná střílet góly. Já tady s kluky předtím nebyl, ale jirka, ač je mladý trenér a v lize nováček, umí věci dobře pojmenovat. Nebere si servítky, jestli je to dvacetiletý kluk, nebo je mu 35.

A taky hráčem, který začíná střílet góly. Knihy pro ženy - EasyBuy.cz - Levné knihy a DVD
Knihy pro ženy - EasyBuy.cz - Levné knihy a DVD from i00.eu
Trpělivost sportovního ředitele tomáše rosického i jeho kolegů. O pár měsíců později je martin minčev členem základní sestavy. A ve finále to ti kluci slyší. Řekne na rovinu, jestli hrál dobře, nebo špatně, tak to má být. Hráčem, který je pro spartu velice platný. Nebere si servítky, jestli je to dvacetiletý kluk, nebo je mu 35. A taky hráčem, který začíná střílet góly. Já tady s kluky předtím nebyl, ale jirka, ač je mladý trenér a v lize nováček, umí věci dobře pojmenovat.

A ve finále to ti kluci slyší.

V neděli večer vstřelil pardubicím při triumfu 4:2 hned dva. Já tady s kluky předtím nebyl, ale jirka, ač je mladý trenér a v lize nováček, umí věci dobře pojmenovat. Řekne na rovinu, jestli hrál dobře, nebo špatně, tak to má být. Trpělivost sportovního ředitele tomáše rosického i jeho kolegů. Nebere si servítky, jestli je to dvacetiletý kluk, nebo je mu 35. A taky hráčem, který začíná střílet góly. O pár měsíců později je martin minčev členem základní sestavy. Hráčem, který je pro spartu velice platný. A ve finále to ti kluci slyší.

Trpělivost sportovního ředitele tomáše rosického i jeho kolegů. V neděli večer vstřelil pardubicím při triumfu 4:2 hned dva. Nebere si servítky, jestli je to dvacetiletý kluk, nebo je mu 35. A ve finále to ti kluci slyší. Hráčem, který je pro spartu velice platný.

A taky hráčem, který začíná střílet góly. JIŘÍ ŽÁČEK - autorské stránky
JIŘÍ ŽÁČEK - autorské stránky from www.jirizacek.cz
Trpělivost sportovního ředitele tomáše rosického i jeho kolegů. Hráčem, který je pro spartu velice platný. A ve finále to ti kluci slyší. V neděli večer vstřelil pardubicím při triumfu 4:2 hned dva. Nebere si servítky, jestli je to dvacetiletý kluk, nebo je mu 35. O pár měsíců později je martin minčev členem základní sestavy. Řekne na rovinu, jestli hrál dobře, nebo špatně, tak to má být. A taky hráčem, který začíná střílet góly.

O pár měsíců později je martin minčev členem základní sestavy.

Hráčem, který je pro spartu velice platný. Řekne na rovinu, jestli hrál dobře, nebo špatně, tak to má být. A taky hráčem, který začíná střílet góly. V neděli večer vstřelil pardubicím při triumfu 4:2 hned dva. A ve finále to ti kluci slyší. Já tady s kluky předtím nebyl, ale jirka, ač je mladý trenér a v lize nováček, umí věci dobře pojmenovat. Nebere si servítky, jestli je to dvacetiletý kluk, nebo je mu 35. Trpělivost sportovního ředitele tomáše rosického i jeho kolegů. O pár měsíců později je martin minčev členem základní sestavy.

Jan Cimický - Host: psychiatr Jan Cimický • mujRozhlas : A ve finále to ti kluci slyší.. A taky hráčem, který začíná střílet góly. O pár měsíců později je martin minčev členem základní sestavy. Hráčem, který je pro spartu velice platný. V neděli večer vstřelil pardubicím při triumfu 4:2 hned dva. Nebere si servítky, jestli je to dvacetiletý kluk, nebo je mu 35.

LihatTutupKomentar